FAQ

Sådan bruger du SoMeKink.com

Sådan bruger du SoMeKink.com

Events

Opslå events

Hvad er SoMeKink.com?

SoMeKink.com er et online-community for frisindede mennesker over 18 år. SoMeKink.com virker som nogle af de sociale medier du kender i forvejen, dog uden puritanismen og uden at dine data er en handelsvare.
Værdierne på SoMeKink.com er kropspositivisme, sex-positivisme og kønspositivisme.
Meningen med dette community er, at det skal være et fristed for alle kinky menesker, uanset seksualitet, kønsindentitet og kropsbygning. Vi mener at alle menesker er unikke og smukke, samt at alle seksuele præferencer, der er lovlige, er normale og fantastiske.
Du kan poste alt der er inden for lovens rammer, så længe det ikke er med til at nedgøre andre mennesker.
Det er muligt at chatte med ligesindende mennesker, oprette hemmelige grupper, som kun dem der er medlemmer kan se. Du kan uploade billeder, videoer og lyd, uden at de bliver censureret væk, som du kender det fra andre sociale medier. Du kan også oprette forskellige events, herunder online events

Hvordan bliver jeg medlem af SoMeKink.com?

Du skal starte med at registrere dig her.
her skal du vælge et brugernavn, det behøves ikke at være dit eget navn. Brugernavnet vil være synligt for andre. Herefter skal du indtaste en gyldig e-mail- adresse, denne vil kun være synlig for andre, hvis du opretter salgsannoncer. 
Vælg herefter et stærkt kodeord og læs vilkår for brug og privatlivspolitikken, og marker, at du har læst dem.
Hvis du kan erklære dig enig i vilkår for brug og privatlivspolitikken, kan du registere dig ved at klikke på “Registrer”. Du vil nu bekræfte din e-mail adresse ved at klikke på det link i den mail du modtager.

Kan jeg selv bestemme, hvilke notifikationer og e-mails jeg modtager fra SoMeKink.com?

Ja det kan du. Du kan både administrere de notifikationer du modtager her på siden, og de e-mail beskeder du modtager om seneste aktivitet, anmodninger, syntes godt om og meget mere. Du kan administrere e-mails og notifikationer under “Indstillinger”

Hvordan uploader jeg et profilbillede?

Gå enten til menuen “Stream” eller  menuen”Om” og klik på den avataren og upload herefter dit profilbillede. online-community for frisindede menneskerHvordan sikre man sig mod fake profiler?

Vi har lavet en mulighed for at blive verificeret. Hvis du ønsker at verificere dig, og være med til at holde vores community trygt og sikkers, kan du verificere dig ved at uploade et billede af dig, hvor du skal gøre en forudbestemt ting. (Du bliver kun bedt om lødige billeder), hvis dette billede passer overens med det du er blevet bedt om at gøre og hvis billedet er af samme person som dit profil billede, bliver din profil verificeret og du vil modtage et badge, som fortæller andre, at du ikke er fake. Den forudbestemte handling du skal gøre på billedet skrifter fra tid til anden.
*Bemærk venligst, at vi verificere manuelt og, at vi er drevet af frivillige, derfor kan der gå op til 48 timer før dit billede er verificeret.
Du modtager dette badge, når dit billede er verificeret.Profil valideret

Hvordan ændre jeg coverbilledet?

Coverbilledet er det store billede der er øverst på din profil. Du kan vælge blot at bruge standart billedet eller du kan sætte dit eget ind.
Hvis du vil ændre coverbilledet skal du blot gå til menuen “stream” og klikke på kamera-ikonet i højre hjørne og uploade dit eget billede. 

Hvordan laver jeg indlæg på min væg?

Det virker stort set som på Facebook. Du kan vælge mellem følgende indlægstyper:
Tekst
Billede
lyd
Video
Afstemning
Du kan også dele din placering og dit humør.

Hvorfor bliver min video ikke vist?

For at undgå at serveren bliver overbelastet, og for at nedbringe omkostningerne, har vi valgt en løsning, hvor det tager lidt længere tid at uploade og konvertere videoer. Der kan derfor gå på til 10 min før din video bliver vist. Du får besked når videoen er uploadet, eller hvis det mislykkedes at uploade din video.

Kan jeg oprette grupper?

Ja, vi mener det er vigtigt at kunne på et online-community for frisindede mennesker. Du kan derfor oprette alle de grupper du vil. Du kan oprette åbne, lukket og hemmelige grupper.

Åbne grupper:
Alle der er medlem af SoMekink.com kan tilmelde sig og se hvad der bliver postet i gruppen uden at være medlem. Hvis de ikke er medlemmer kan du ikke poste i gruppen.

Lukket grupper:
Her skal man ansøge eller blive inviteres, hvis man vil være medlem af gruppen.
Ikke-medlemmer kan kun se gruppens “Om” side.

Hemmelige grupper:
Brugere skal inviterers.
Ikke-medlemmer kan ikke se gruppen. 

Hvordan finder jeg eksiterende grupper?

Start med at gå til menuen “grupper”, her kan du se en liste over alle grupper, pånær hemmelige grupper.
Du kan vælge at bruge søgefunktionen ved at skrive et stikord. Du kan også få vis listen af grupper, ud fra Seneste tilføjet, medlemsantal eller efter afabetisk orden.

Kan jeg få support?

Ja, hvis du er i tvivl, hvordan du bruger vores community er du altid velkommen til at skrive til vores support på:
Support@somekink.com 
*Vi er drevet af frivillig arbejdskraft, derfor skal du have lidt tålmodighed.

Er der reklamer på siden?

Ja, der er reklamer på siden, men vi er hele tiden opmærksom på ikke at overdrive.
For at vi kan holde denne service gratis for brugerne, er vi nødsaget til at vise reklamer. Dine data bliver ikke delt med annoncørerne. Det er udelukkende os der segmentere reklamerne, således at du ser reklamer, der kan være relevante for dig.

Er det muligt at få oplyst, hvilke oplysninger i har om mig?

Ja, vi følger datatilsynets retningslinger på området. Gå til din Menuen “Om” og “Konto”. Klik på “Eksporter mine communitydata” og indtast din adgangskode. Der vil nu gå op til 10 minutter, hvorefter systemet har oprettet filerne med alle dine data. Du vil modtage et en mail med et link til datafilerne. For at beskytte dine personlige oplysninger vil du blive bedt om at indtaste din adgangskode igen, herefter kan du downloade filerne.

Hvordan sletter jeg min profil?

Gå til menuen “Om” og klik på “Konto” klik herefter på “Slet” under “profilsletning”.
Sletning af din konto vil deaktivere din profil og fjerne dit navn og foto fra de fleste ting, du har delt. Nogle oplysninger kan stadig være synlige for andre, såsom dit Brugernavn på deres venneliste og meddelelser, du har sendt.

Kan folk der ikke er medlemmer se hvad jeg ligger op på SoMeKink.com?

Nej, det kan de ikke. Vi er et online-community for frisindede mennesker, men vi vægter diskretion højt. Hver gang du poster et indlæg, besvare et indlæg, eller uploader et billede, video lydfil m.m, bliver det inden for vores community.
Du har også mulighed for at kun vise et indlæg, billede eller video til dem du er venner med inde på SoMeKink.com, eller gøre dit opslag helt privat. 
Selv om vi har en muligheden “Offentligt”  på alle opslag, så vil det kun blive vist til medlemmer, ligesom muligheden “Kun medlemmer”.

Hvordan opretter jeg et onlineevent med Zoom?

Du integrere din Zoom-konto, oprette og administrere møder og webinarer eller andet, og fremhæve begivenhederne som virtuelle i eventfunktionen. De andre brugere kan tilmelde og gå til Zoom mødet direkte fra dit eventopslag her på siden. 

Sådan integrerer du din Zoom med din bruger konto på somekink.com.

1. Gå til Zoom developer

2. Klik på ”Build App” og log ind.

3. Vælg ”JWT” og navngiv app’en efter eget valg.

4. Udfyld de påkrævede oplysninger og klik ”Continue”.

5. Du kommer nu til en side, hvor din unikke API key og app secret står. Klik ”Continue” og klik ”Continue” en gang til.

6. Du bør nu få en besked om at din app er aktiv. 

7. Gå nu til ”App credentials” for at komme tilbage til din API key og App secret.

8. Log ind på somekink.com i en ny fane, og gå til kontrolpanelet

9. Indsæt nu din API key og App secret i formularen og udfyld resten af oplysningerne og klik på ”Gem indstillinger”

10. Din Zoom konto er du tilsluttet


Sådan oprettet du et Zoom event

1. Gå til “Tilføj Zoom-møde”

2. Udfyld oplysningerne om dit Zoom møde. Bemærk venligst at det kommer at, hvis du har en gratis Zoomkonto er der nogle af mulighederne du ikke kan få gavn af, ligesom at et zoom møde maksimalt kan vare 40 min med en gratis konti. Du kan opgradere din Zoom konto her. Bemærk også at det ikke er ok, at sætte zoom til at optage mødet uden at du har gjort tydeligt opmærksom på det. 

3. Klik ”Send”

Sådan opretter du et eventopslag med dit Zoom møde
Du har nu integreret din Zoom konto med din Brugerkonto, og du har oprettet et onlineevent. Dit onlineevent er ikke synligt for andre, før du opretter et eventopslag.  


1. Gå til ”Eventkalender” under din profilmenu til venstre.

2. Klik på ”Opret”.

3. Udfyld de påkrævede feltet. Husk at vælge ”Online event”

4. Under ” Zoom-møde / webinar (valgfri)” vælger du det Zoom møde som du ønsker at få vist.

5. Klik på ”Forhåndsvisning” for at se, hvordan opslaget kommer til at se ud. 

6. Klik på ”Rediger event”, hvis du ønsker at redigere mere, eller klik på ”Indsend Event” for at indsende dit event til godkendelse hos os. Bemærk venligst, at dit event ikke bliver synligt, før vi har godkendt det. Der kan gå op til 48 timer, før dit event er godkendt, men ofte vil de ske i løbet af et par timer.