lovense-sexlegetøj

Kan man kneppe på World Wide Web?- om Lovense sexlegetøj.

Sponsoreret indhold 

Bluetooth-aktiveret sexlegetøj

Virtuel sex og Bluetooth-aktiveret sexlegetøj bliver mere og mere udbredt i disse år. Begrebet teledildonics (en fancy måde at sige teknologiforbedret virtuel sex på) blev opfundet for mere end 30 år siden. Det var dog først i det sidste årti, at sexlegetøjsteknologien gjorde det muligt for intimitetsenheder at blive kontrolleret via internettet. Så da Shu-bi-dua i 2000 sang ” Og kan man kneppe? (Mhh!)- Det kan man næppe on the world wide web!” (Shu-bi-dua, Shu-bi-dua 17, 2000 ) var det rigtigt nok den gang, men sådan er det ikke mere.

Ofte bliver sexlegetøj kun brugt personligt, eller med et begrænset antal partnere, hvilket begrænser deres overordnede evner. Lovense-legetøjet er designet til at fungere med en unik Lovense-app, der tager dit sexliv over lange afstande og det personlige brug til et helt nyt niveau.

Hvad er Lovense Remote-appen, og hvordan bruger du den? 

Lovense Remote-appen er en applikation, der giver dig mulighed for at fjernstyre dit eller andres Lovense sexlegetøj. Lovense-appen kan ændre dit sexliv totalt. Uanset om du hygger dig alene under dynen, pifter dit ægteskab op, eller forsøger at dyrke et langdistance forhold er Lovense svaret. Det bedste ved Lovense-appen er, at den er så nem at bruge. Du skal blot koncentrere dig om de vibrations-og sammentrækningsindstillinger der giver dig de bedste orgasmer i dit liv. 

Lovense Remote app til iOS
Lovense Remote app til Android

Fås gratis på App Store og Google Play

Lovense-appen er tilgængelig i App Store og Google Play. Du kan også downloade appen på de fleste Mac books, eller bruge USB Bluetooth-adapteren, der sælges af Lovense, til at oprette forbindelse til enhver Windows-pc.

Leg over Bluetooth eller internettet

Da legetøjet er designet til at blive brugt via Bluetooth, er det nemt at forbinde. Hvis din partner også har hentet appen, kan du tilføje dem som kontakt, og du kan nu kontrollere deres legetøj. Remote App indeholder et meddelelsessystem, langdistance Livekontrol, så din partner kan styre dit legetøj fra hvor som helst i verden. Appen indeholder også en synkroniseringsfunktion, så du kan styre både dit og din partners legetøj samtidigt. Du kan endda synkronisere dit legetøj med musik fra din telefon eller Spotify Premium-konto.

SoMeKink.com er med til at tage leg over internettet til nye højder.

SoMeKink.com har skabt en gruppe, hvor brugere af Lovense sexlegetøj kan overgive kontrollen til andre brugere. Har du ingen partner, syntes det er for kedeligt at kontrollere dit legetøj selv, og syntes du det kunne være frækt at lade en vildt fremmed person få kontrol over dit sexlegetøj, for en kort stund? Vi tilbyder dig nu en mulighed for at slippe kontrollen og gå på eventyr. Afgiv kontrollen til dit sexlegetøj i op til en time ved at indsætte et unikt og tidsbegrænset link ind i gruppen. Når tiden er udløbet (den tid du har sat) har du igen fuld kontrol over dit sexlegetøj og ingen kan få adgang før du igen giver lov. Hvis du ikke har lyst til at vide, hvem der lige har givet dig en tur, med dit sexlegetøj, så lader du bare være med at spørge.

Vil du gerne kontrollere en andens sexlegetøj, men ikke har et sexlegetøj fra Lovense, så fortvivl ikke. Du skal blot downloade Lovense Remote appen og oprette dig som bruger, og så kan du styre en andens Lovense. Find gruppen på Somekink.com under grupper. Hvis du ikke er medlem, skal du blot oprette en profil her, det er helt gratis.

Her kan du købe Lovense sexlegetøj

Dansk forhandler:

Sinful.dk

Fordele: Hurtig levering.
Ulempe: Ikke så mange Lovense-produkter

Lovense officielle side:

Lovense.com

Fordel: Har alle Lovense-produkterne. 

Ulempe: Længere leveringstid

Om Forfatteren: SoMeKink Administrator
Denne profil bliver udelukkende brugt at administrere og vedligeholde websiden. Vi er flere der bruger profilen til at skrive blogindlæg og til teknisk vedligehold. Vi interagere ikke med brugerne fra denne profil, men kun fra vores respektive personlige profiler.

Involver Dig

Kommentarer

Ingen kommentar endnu