Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik (“Politik”) beskriver, hvordan de personligt identificerbare oplysninger (“Personlige oplysninger”), du kan give på webstedet somekink.com (“Websted”), “Somekink” mobilapplikation (“Mobilapplikation”) og enhver af deres relaterede produkter og tjenester (samlet, “Services”) indsamles, beskyttes og bruges. Det beskriver også de valg, der er tilgængelige for dig vedrørende vores brug af dine personlige oplysninger, og hvordan du kan få adgang til og opdatere disse oplysninger. Denne politik er en juridisk bindende aftale mellem dig (“Bruger”, “dig” eller “din”) og Appinvent.dk (“Appinvent.dk”, “vi”, “os” eller “vores”). Ved at få adgang til og bruge tjenesterne anerkender du, at du har læst, forstået og accepterer at være bundet af vilkårene i denne aftale. Denne politik gælder ikke for praksis for virksomheder, som vi ikke ejer eller kontrollerer, eller for enkeltpersoner, som vi ikke ansætter eller administrerer.

Indhold på webstedet

Dette websted kan indeholde pornografisk materiale i form af billeder, videoer, lyd og tekst. Derfor skal du være myndig for at bruge vores webside.

Automatisk indsamling af oplysninger

Når du åbner webstedet eller bruger mobilapplikationen, registrerer vores servere automatisk oplysninger, som din browser eller enhed sender. Disse data kan omfatte oplysninger såsom din enheds IP-adresse og placering, browser og enhedsnavn og version, operativsystemtype og version, sprogindstillinger, den webside, du besøgte, før du kom til tjenesterne, sider med de tjenester, du besøger, tiden brugt på disse sider, information, du søger efter på tjenesterne, adgangstider og datoer og anden statistik.

Oplysninger, der indsamles automatisk, bruges kun til at identificere potentielle tilfælde af misbrug og etablere statistiske oplysninger om brugen og trafikken af ​​tjenesterne. Disse statistiske oplysninger aggregeres ellers ikke på en sådan måde, der identificerer en bestemt bruger af systemet.

Indsamling af personlige oplysninger

Du kan få adgang til og bruge tjenesterne uden at fortælle os, hvem du er eller afsløre nogen oplysninger, hvormed nogen kan identificere dig som en bestemt, identificerbar person. Hvis du imidlertid ønsker at bruge nogle af funktionerne i Tjenesterne, kan du blive bedt om at angive visse personlige oplysninger (for eksempel dit navn og din e-mail-adresse). Vi modtager og gemmer alle oplysninger, du bevidst giver os, når du opretter en konto, offentliggør indhold, foretager et køb eller udfylder onlineformularer på tjenesterne. Når det er nødvendigt, kan disse oplysninger omfatte følgende:

– Personlige oplysninger såsom navn, bopælsland osv.

– Kontaktoplysninger såsom e-mail adresse, adresse osv.

– Bevis for identitet såsom fotokopi af et regerings-ID.

– Betalingsoplysninger såsom kreditkortoplysninger, bankoplysninger osv.

– Alt andet materiale, du villigt sender til os, såsom artikler, billeder, feedback osv.

 Du kan vælge ikke at give os dine personlige oplysninger, men så kan du muligvis ikke udnytte nogle af funktionerne i tjenesterne. Brugere, der er usikre på, hvilke oplysninger der er obligatoriske, er velkomne til at kontakte os.

Brug og behandling af indsamlede oplysninger

For at gøre tjenesterne tilgængelige for dig eller for at opfylde en juridisk forpligtelse er vi nødt til at indsamle og bruge visse personlige oplysninger. Hvis du ikke giver de oplysninger, vi beder om, kan vi muligvis ikke give dig de ønskede produkter eller tjenester. Nogle af de oplysninger, vi indsamler, kommer direkte fra dig via tjenesterne. Vi kan dog også indsamle personlige oplysninger om dig fra andre kilder. Enhver af de oplysninger, vi indsamler fra dig, kan bruges til følgende formål:

– Opret og administrer brugerkonti

– Opfyld og administrer ordrer

– Lever produkter eller tjenester

– Forbedre produkter og tjenester

– Send marketing og reklamekommunikation

– Lever målrettet reklame

– Beskyt mod misbrug og ondsindede brugere

– Besvare juridiske anmodninger og forhindre skade

– Køre og betjene tjenesterne

Behandling af dine personlige oplysninger afhænger af, hvordan du interagerer med tjenesterne, hvor du er placeret i verden, og hvis et af følgende gælder: (i) du har givet dit samtykke til et eller flere specifikke formål; dette gælder dog ikke, når behandling af personlige oplysninger er underlagt California Consumer Privacy Act eller europæisk databeskyttelseslov; (ii) tilvejebringelse af information er nødvendig for opfyldelsen af ​​en aftale med dig og / eller for eventuelle forpligtelser derfor før kontrakt (iii) behandling er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som du er underlagt (iv) behandling er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed, der er tillagt os; (v) behandling er nødvendig med henblik på de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart.

 Bemærk, at i henhold til nogle lovgivninger kan vi have lov til at behandle oplysninger, indtil du modsætter dig en sådan behandling (ved at fravælge) uden at skulle stole på samtykke eller andre af følgende juridiske baser nedenfor. Under alle omstændigheder vil vi med glæde præcisere det specifikke juridiske grundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personlige oplysninger er et lovpligtigt eller kontraktmæssigt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Fakturering og betalinger

Vi bruger tredjeparts betalingsbehandlere til at hjælpe os med at behandle dine betalingsoplysninger sikkert. Sådanne tredjepartsbehandlers brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres respektive fortrolighedspolitikker, som måske eller måske ikke indeholder fortrolighedsbeskyttelse som beskyttende som denne politik. Vi foreslår, at du gennemgår deres respektive privatlivspolitikker.

Håndtering af information

Du er i stand til at slette visse personlige oplysninger, vi har om dig. De personlige oplysninger, du kan slette, kan ændre sig, når tjenesterne ændres. Når du sletter personlige oplysninger, kan vi dog opbevare en kopi af de ikke-tilrådede personlige oplysninger i vores optegnelser i den tid, der er nødvendig for at overholde vores forpligtelser over for vores tilknyttede virksomheder og til de formål, der er beskrevet nedenfor. Hvis du vil slette dine personlige oplysninger eller slette din konto permanent, kan du gøre det på indstillingssiden for din konto på tjenesterne.

Videregivelse af oplysninger

 Afhængigt af de anmodede tjenester eller efter behov for at gennemføre en transaktion eller levere en hvilken som helst service, du har anmodet om, kan vi indgå kontrakt med andre virksomheder og dele dine oplysninger med dit samtykke med vores pålidelige tredjeparter, der arbejder med os, andre tilknyttede virksomheder og datterselskaber, vi stoler på til at hjælpe med driften af ​​de tjenester, der er tilgængelige for dig. Vi deler ikke personlige oplysninger med ikke-tilknyttede tredjeparter. Disse tjenesteudbydere er ikke autoriserede til at bruge eller videregive dine oplysninger, undtagen hvis det er nødvendigt for at udføre tjenester på vores vegne eller overholde juridiske krav. Vi deler muligvis kun dine personlige oplysninger til disse formål med tredjeparter, hvis privatlivspolitikker er i overensstemmelse med vores, eller som er enige om at overholde vores politikker med hensyn til personlige oplysninger. Disse tredjeparter får kun personlige oplysninger, de har brug for for at udføre deres udpegede funktioner, og vi bemyndiger dem ikke til at bruge eller videregive personlige oplysninger til deres egen markedsføring eller andre formål.

Vi videregiver personlige oplysninger, som vi indsamler, bruger eller modtager, hvis det kræves eller tillades i henhold til lov, f.eks. For at overholde en stævning eller lignende juridisk proces, og når vi i god tro mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskytte din sikkerhed eller andres sikkerhed, undersøge bedrageri eller svare på en regerings anmodning.

Opbevaring af oplysninger

Vi opbevarer og bruger dine personlige oplysninger i den periode, der er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler, medmindre en længere opbevaringsperiode er krævet eller tilladt ved lov. Vi kan bruge alle aggregerede data, der stammer fra eller inkorporerer dine personlige oplysninger, efter at du har opdateret eller slettet det, men ikke på en måde, der identificerer dig personligt. Når opbevaringsperioden udløber, slettes personlige oplysninger. Derfor kan retten til adgang, retten til sletning, retten til berigtigelse og retten til dataportabilitet ikke håndhæves efter udløbet af opbevaringsperioden.

Overførsel af information

Afhængigt af din placering kan dataoverførsler omfatte overførsel og lagring af dine oplysninger i et andet land end dit eget. Du har ret til at lære om det juridiske grundlag for informationsoverførsel til et land uden for Den Europæiske Union eller til enhver international organisation, der er underlagt international folkeret eller oprettet af to eller flere lande, såsom FN, og om de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet af os for at beskytte dine oplysninger. Hvis en sådan overførsel finder sted, kan du finde ud af mere ved at tjekke de relevante afsnit i denne politik eller forhøre os ved hjælp af oplysningerne i kontaktsektionen.

Brugernes rettigheder

Du kan udøve visse rettigheder vedrørende dine oplysninger, der behandles af os. Især har du ret til at gøre følgende: (i) du har ret til at trække dit samtykke tilbage, hvis du tidligere har givet dit samtykke til behandlingen af ​​dine oplysninger; (ii) du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine oplysninger, hvis behandlingen udføres på et andet juridisk grundlag end samtykke; (iii) du har ret til at lære, om oplysninger behandles af os, få videregivelse vedrørende visse aspekter af behandlingen og få en kopi af de oplysninger, der gennemgår behandling; (iv) du har ret til at verificere nøjagtigheden af ​​dine oplysninger og bede om, at de opdateres eller rettes; (v) du har ret til under visse omstændigheder at begrænse behandlingen af ​​dine oplysninger, i hvilket tilfælde vi ikke behandler dine oplysninger til andet formål end at gemme dem; (vi) du har ret til under visse omstændigheder at få sletning af dine personlige oplysninger fra os; (vii) du har ret til at modtage dine oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og, hvis det er teknisk muligt, at sende dem til en anden controller uden nogen hindring. Denne bestemmelse gælder, forudsat at dine oplysninger behandles på automatiserede måder, og at behandlingen er baseret på dit samtykke, på en kontrakt, som du er en del af, eller på forpligtelser derfor før kontrakt.

Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen

Hvor personlige oplysninger behandles af almen interesse, i udøvelsen af ​​en officiel myndighed, der er tildelt os eller med henblik på de legitime interesser, der forfølges af os, kan du gøre indsigelse mod sådan behandling ved at give en grund relateret til din særlige situation for at retfærdiggøre indvending. Du skal vide, at hvis dine personlige oplysninger behandles til direkte markedsføringsformål, kan du til enhver tid modsætte dig behandlingen uden at give nogen begrundelse. For at lære, om vi behandler personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du henvise til de relevante afsnit i dette dokument.

Databeskyttelsesrettigheder i henhold til GDPR

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), har du visse databeskyttelsesrettigheder, og Appinvent.dk har til formål at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af ​​dine personlige oplysninger. Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige oplysninger vi har om dig, og hvis du ønsker, at de skal fjernes fra vores systemer, bedes du kontakte os. Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

– Du har ret til at anmode om adgang til dine personlige oplysninger, som vi gemmer, og har mulighed for at få adgang til dine personlige oplysninger.

– Du har ret til at anmode om, at vi retter alle personlige oplysninger, som du mener er unøjagtige. Du har også ret til at anmode os om at udfylde de personlige oplysninger, som du mener er ufuldstændige.

– Du har ret til at anmode om sletning af dine personlige oplysninger under visse betingelser i denne politik.

– Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger.

– Du har ret til at søge begrænsninger for behandlingen af ​​dine personlige oplysninger. Når du begrænser behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, gemmer vi dem muligvis, men behandler dem ikke yderligere.

– Du har ret til at få en kopi af de oplysninger, vi har om dig, i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format.

– Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst, hvor Appinvent.dk påberåbte dig dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige oplysninger. For mere information, kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA).

Personer under 18 år

Personer under 18 år må ikke bruge vores tjenester. Når du tilgår Somekink.com verificere du at du er over 18 år. Hvis administratoren på Somekink.com får mistanke om, at en bruger er under 18 år, vil dennes profil blive slettet med det samme, uden yderligt varsel.

 Cookies

Tjenesterne bruger “cookies” til at hjælpe med at personalisere din online oplevelse. En cookie er en tekstfil, der placeres på din harddisk af en websideserver. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller levere vira til din computer. Cookies tildeles dig entydigt og kan kun læses af en webserver i det domæne, der udstedte cookien til dig.

Vi bruger muligvis cookies til at indsamle, gemme og spore oplysninger til statistiske formål til at drive tjenesterne. Du har mulighed for at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browserindstilling for at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du muligvis ikke fuldt ud opleve funktionerne i tjenesterne. For at lære mere om cookies, og hvordan du administrerer dem, skal du besøge internetcookies.org

Spor ikke signaler

Nogle browsere har en Do Not Track-funktion, der signalerer til websteder, du besøger, at du ikke vil have din online aktivitet sporet. Sporing er ikke det samme som at bruge eller indsamle oplysninger i forbindelse med et websted. Til disse formål henviser tracking til indsamling af personligt identificerbare oplysninger fra forbrugere, der bruger eller besøger et websted eller en onlinetjeneste, når de bevæger sig på tværs af forskellige websteder over tid. Hvordan browsere kommunikerer Do Not Track-signalet er endnu ikke ensartet. Som et resultat er tjenesterne endnu ikke indstillet til at fortolke eller svare på Do Not Track-signaler, der kommunikeres af din browser. Alligevel begrænser vi, som beskrevet mere detaljeret i denne politik, vores brug og indsamling af dine personlige oplysninger.

Annoncer

Vi viser muligvis onlineannoncer, og vi deler muligvis aggregerede og ikke-identificerende oplysninger om vores kunder, som vi eller vores annoncører indsamler gennem din brug af tjenesterne. Vi deler ikke personligt identificerbare oplysninger om individuelle kunder med annoncører. I nogle tilfælde bruger vi muligvis denne samlede og ikke-identificerende information til at levere skræddersyede reklamer til det tilsigtede publikum.

Tilknyttede virksomheder

Vi kan videregive oplysninger om dig til vores datterselskaber med det formål at kunne tilbyde dig relaterede eller yderligere produkter og tjenester. Alle oplysninger, der vedrører dig, som vi leverer til vores tilknyttede selskaber, behandles af disse tilknyttede virksomheder i overensstemmelse med vilkårene i denne politik.

E-mail-markedsføring

Vi tilbyder elektroniske nyhedsbreve, som du når som helst frivilligt kan abonnere på. Vi er forpligtet til at holde din e-mail-adresse fortrolig og videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen tredjepart undtagen som tilladt i afsnittet om brug og behandling af oplysninger eller med henblik på at bruge en tredjepartsudbyder til at sende sådanne e-mails. Vi opretholder de oplysninger, der sendes via e-mail i overensstemmelse med gældende love og regler.

I overensstemmelse med CAN-SPAM Act vil alle e-mails, der sendes fra os, klart angive, hvem e-mailen er fra, og give klare oplysninger om, hvordan man kontakter afsenderen. Du kan vælge at stoppe med at modtage vores nyhedsbrev eller marketing e-mails ved at følge instruktionerne for afmelding af disse e-mails eller ved at kontakte os. Du vil dog fortsat modtage vigtige transaktionsmails.

Links til andre ressourcer

Tjenesterne indeholder links til andre ressourcer, som ikke ejes eller kontrolleres af os. Vær opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for fortrolighedspraksis for sådanne andre ressourcer eller tredjeparter. Vi opfordrer dig til at være opmærksom, når du forlader tjenesterne og læse fortrolighedserklæringerne for hver eneste ressource, der kan indsamle personlige oplysninger.

Informationssikkerhed

Vi beskytter de oplysninger, du giver på computerservere i et kontrolleret, sikkert miljø, beskyttet mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. Vi opretholder rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger i et forsøg på at beskytte mod uautoriseret adgang, brug, ændring og videregivelse af personlige oplysninger under dens kontrol og opbevaring. Imidlertid kan ingen datatransmission via internettet eller trådløst netværk garanteres. Derfor, mens vi stræber efter at beskytte dine personlige oplysninger, anerkender du, at (i) der er sikkerheds- og privatlivsbegrænsninger på Internettet, som er uden for vores kontrol; (ii) sikkerhed, integritet og privatliv for enhver information og data, der udveksles mellem dig og tjenesterne, kan ikke garanteres; og (iii) sådanne oplysninger og data kan ses eller manipuleres med under transport af en tredjepart trods den bedste indsats.

Databrud

I tilfælde af at vi bliver opmærksomme på, at sikkerheden for tjenesterne er kompromitteret, eller brugernes personlige oplysninger er videregivet til ikke-relaterede tredjeparter som et resultat af ekstern aktivitet, herunder, men ikke begrænset til, sikkerhedsangreb eller svindel, forbeholder vi os retten til træffe rimeligt passende foranstaltninger, herunder, men ikke begrænset til, efterforskning og rapportering samt anmeldelse til og samarbejde med retshåndhævende myndigheder. I tilfælde af et databrud, vil vi gøre en rimelig indsats for at underrette berørte personer, hvis vi mener, at der er en rimelig risiko for skade for brugeren som følge af overtrædelsen, eller hvis lovgivning på anden måde kræver meddelelse. Når vi gør det, sender vi en meddelelse om tjenesterne og sender dig en e-mail.

Ændringer og rettelser

Vi forbeholder os retten til fra tid til anden at ændre denne politik eller dens vilkår vedrørende tjenesterne og vil underrette dig om væsentlige ændringer i den måde, vi behandler personlige oplysninger på. Når vi gør det, vil vi revidere den opdaterede dato nederst på denne side. Vi kan også give dig besked på andre måder efter vores skøn, f.eks. Gennem kontaktoplysninger, du har givet. Enhver opdateret version af denne politik træder i kraft straks efter offentliggørelsen af ​​den reviderede politik, medmindre andet er angivet. Din fortsatte brug af tjenesterne efter ikrafttrædelsesdatoen for den reviderede politik (eller en anden handling, der er specificeret på det tidspunkt) vil udgøre dit samtykke til disse ændringer. Vi bruger dog ikke uden dit samtykke dine personlige oplysninger på en måde, der er væsentligt anderledes end det, der blev anført på det tidspunkt, hvor dine personlige oplysninger blev indsamlet.

Accept af denne politik

Du anerkender, at du har læst denne politik og accepterer alle dens vilkår og betingelser. Ved at få adgang til og bruge tjenesterne accepterer du at være bundet af denne politik. Hvis du ikke accepterer at overholde vilkårene i denne politik, er du ikke autoriseret til at få adgang til eller bruge tjenesterne.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os for at forstå mere om denne politik eller ønsker at kontakte os vedrørende ethvert spørgsmål vedrørende individuelle rettigheder og dine personlige oplysninger, kan du sende en e-mail til contact@somekink.com