sex-positiv

“sex-positiv”- hvad er det?

At være sex-positiv

At være sex-positiv, hvad betyder det egentligt? Med denne artikel vil jeg prøve at beskrive sex-positivisme og hvad begrebet kan indeholde for de fleste sex-positive mennesker.

Udtrykket “sex-positiv” kan fortolkes på forskellige måder. For de fleste involverer det at have positive holdninger til sex og føle sig godt tilpas med ens egen seksuelle identitet og med andres seksuelle adfærd.

Sexpositive har en tendens til at have følgende træk:

  • De er åbne for at lære mere om sex og seksuel aktivitet. De prøver at forstå deres kroppe, deres partners krop og alle de fysiske, følelsesmæssige og psykologiske aspekter, der er involveret i intimitet. Hvis de har spørgsmål om sex, har de det godt med at stille dem.
  • De forstår vigtigheden af ​​sikker sex for både dem selv og deres partnere. Sikker sex kan omfatte diskussion af seksuel historie, brug af kondomer og testning for seksuelt overførte infektioner såsom HIV og andet. Det kan også omfatte følelsesmæssig og psykologisk sikkerhed, såsom at støtte en partner med en seksuel dysfunktion eller en med en fortid med seksuelt misbrug.
  • De betragter sex som en sund del af livet, der bør nydes. For sex-positive mennesker kan sex diskuteres uden skam eller følelse af akavethed ; det er ikke et tabuemne.
  • De anerkender, at de nogle gange ikke vil have sex, og at partnere måske ikke ønsker at have sex med dem.

De accepterer andres seksuelle praksis, og de utallige udtryksformer, så længe deltagerne samtykker og føler sig trygge. Dette betyder at acceptere seksuel adfærd, der kan være anderledes end deres egen, såsom at have mange partnere, deltage i trekanter eller bytte partnere.

Dette betyder også de at acceptere andres seksuelle orientering og livsstil uden fordomme.

At være sex-positiv kan være kompliceret. For eksempel er nogle seksuelle adfærdsmønstre muligvis ikke på linje med en persons kulturelle og religiøse værdier. Eller en person kan have oplevet seksuelt traume i fortiden. Sådanne traumer kan være vanskelige at diskutere og få personen til at føle sig ængstelig i seksuelle situationer.

Overordnet set indebærer begrebet sex-positiv det at forstå din egen seksualitet og hvad det betyder for dig og dine forhold.

Bliv medlem at et community med andre sex-positive mennesker 

Om Forfatteren: SoMeKink Administrator
Denne profil bliver udelukkende brugt at administrere og vedligeholde websiden. Vi er flere der bruger profilen til at skrive blogindlæg og til teknisk vedligehold. Vi interagere ikke med brugerne fra denne profil, men kun fra vores respektive personlige profiler.

Involver Dig

Kommentarer

@peepso_user_32(Louise)
Helt perfekt forklaret.
november 13, 2020 3:02 pm